Страусине м'ясо - дієтичний продукт

М'ясо страусів - дієтичний продукт.

Жирів і холестерину в ньому міститься майже в два рази менше, ніж в яловичині, курятині та свинині. Червоне м'ясо страуса вважається самим пісним на думку дієтологів і відрізняється високим вмістом білка, багатющим набором мікроелементів, такими як марганець, фосфор і калій.

Страусине м'ясо рекомендують людям з підвищеним артеріальним тиском, серцевою недостатністю, цукровим діабетом, анемією, в післяопераційний період. Жиру в страусиному філе міститься мінімальна кількість, близько 1,2%, проте страви, приготовані з нього, дуже делікатні на смак.

Страусятина легка в приготуванні і дуже добре поєднується з різноманітними спеціями.

шашлик із страусиного м'яса

 

  Страусятина Свинина Говядина
Жир [%]  1,2  25  15
Білок [%]  22  28  22
Холестерин мг/100г  38  105  63
kj на 100г  440  1340  660
Kcal на 100г  105  320  160

 

Обратная связь   |   Українською

Страусина ферма САВАННА - екскурсії, відпочинок
Тел. +38096-60-55-779
+38066-64-89-524 Viber
інстаграм strausyna_ferma_savanna

Сергій Петрович

Новини